Markarbeten Lindesberg

NORD WEST Holding AB – markarbeten Lindesberg

Markarbeten

Välkommen till NORD WEST Holding AB, ett företag som erbjuder markarbeten i Lindesberg. Dessutom så kan vi vara behjälpliga i hela Örebro län. Här finner du medarbetare med över tre årtionden av erfarenhet, så du kan verkligen lita på att få ett riktigt väl utfört arbete. Med vårt tjänsteutbud så är vi ett företag som passar utmärkt både för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Som privatperson kan du för vissa jobb få nytta av ROT-avdraget, läs mer HÄR.

Om oss

Här finns det en bredd på kompetensen och vi kan därför tillfredsställa de flesta personernas behov. En gratis offert erbjuder vi till alla, och självklart kan vi komma på besök för att se hur jobbet ska läggas upp på bästa sätt!

Markarbeten Lindesberg

Små & stora uppdrag

Det är inte storleken på jobbet som avgör ifall vi tar oss an uppdrag. Alla kunder är lika viktiga för oss, vi hjälper alla utifrån deras önskemål och behov.

Alltid nöjda kunder

100 procent nöjda kunder är det som verkligen betyder någonting för oss! Med vår erfarenhet och gedigna kunnande får du ett resultat i toppklass!

Markarbeten Lindesberg

Vad vi erbjuder för tjänster

Kvalitet och noggrannhet är A och O men även att kunna arbeta tidseffektivt. Med all den erfarenhet som finns i företaget ser vi till att arbeta inom de tidsramar som vi kommer överens om utan att göra avkall på kvaliteten.

Utöver markarbeten i Lindesberg erbjuder vi även följande tjänster:

  • snickeriarbeten
  • byggservice
  • köksrenovering
  • lägenhetsrenovering
  • villarenovering

Detta är exempel på vad vi erbjuder men om du önskar hjälp med någonting som inte återfinns i listan så hör av dig, så är det stor chans att vi kan hjälpa dig ändå!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

NORD WEST HOLDING AB

BJÖRKHYTTEVÄGEN 52 D, 711 33 Lindesberg

070-841 15 15

nordwestholdingab@gmail.com

Markarbeten Lindesberg

NORD WEST Holding AB är ett företag för alla som behöver hjälp med markarbeten i Lindesberg med omnejd. Varmt välkommen att anlita oss, vi ser till att du blir helt och fullt ut nöjd med hjälpen!