Snickare Lindesberg

NORD WEST Holding AB – snickare Lindesberg

Söker du en snickare?

Välkommen till NORD WEST Holding AB, ett företag för dig som är på jakt efter en snickare i Lindesberg med omnejd. Här finner du personal med decennier av erfarenhet så du kan verkligen lita på att få ett kvalitativt utfört arbete när du anlitar oss. Med våra tjänster är vi ett företag som passar utmärkt både för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Som privatperson kan du använda dig av ROT-avdraget, läs mer HÄR.

Om oss

Här finns det en bredd på kompetensen och vi kan därför tillfredsställa de flesta personernas behov när det kommer till bygg och renovering och mycket mera. En gratis offert erbjuder vi till alla, och självklart kan vi komma på besök för att se hur jobbet ska läggas upp på bästa sätt!

Snickare Lindesberg

Små & stora uppdrag

Det är inte storleken på jobbet som avgör ifall vi tar oss an uppdrag. Alla kunder är lika viktiga för oss, vi hjälper alla utifrån deras önskemål och behov.

Alltid nöjda kunder

100 procent nöjda kunder är det som verkligen betyder någonting för oss! Med vår erfarenhet och gedigna kunnande får du ett resultat i toppklass!

Snickare Lindesberg
Snickare Lindesberg

Vad vi erbjuder för tjänster

Kvalitet och noggrannhet är A och O men även att kunna arbeta tidseffektivt. Med all den erfarenhet som finns i företaget ser vi till att arbeta inom de tidsramar som vi kommer överens om utan att göra avkall på kvaliteten.

Våra snickare i Lindesberg kan hjälpa dig med följande:

  • snickeriarbeten
  • byggservice
  • köksrenovering
  • lägenhetsrenovering
  • villarenovering
  • betongarbeten
  • markarbeten.

Detta är exempel på vad vi erbjuder men om du önskar hjälp med någonting som inte återfinns i listan så hör av dig, så är det stor chans att vi kan hjälpa dig ändå!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

NORD WEST HOLDING AB

BJÖRKHYTTEVÄGEN 52 D, 711 33 Lindesberg

070-841 15 15

nordwestholdingab@gmail.com

Snickare Lindesberg

NORD WEST Holding AB är ett företag för alla som behöver en snickare i Lindesberg med omnejd. Varmt välkommen!

Snickare Lindesberg